INFO
BANESA E ËNDËRRAVE

NDËRTIMET MË TË MIRA NË TREG

Mundësi banimi në apartamentet me komode, mundësi biznesi në dyqanet përdhesë sipas hapësirave, që ju dëshironi dhe garazhe të mjaftueshme në dy nivelet nëntokësore sipas dëshirave tuaja.

BANESA nga

65m2

deri
128m2
KLIKONI MBI FOTO PËR TË SHIKUAR BANESAT
KANË FILLUAR SHITJET

SHIKO LLOJET E BANESAVE

DËSHIRONI TË REZERVONI BANESËN TUAJ?

KUSH JEMI NE DHE ÇFARË SYNOJMË

KOMPLEKSI “I”

NË RRUGËN “ASTRIT BYTYQI”


Banesa me sipërfaqe nga 65m2 deri 128m2

Pamje nga qyteti dhe lokacion ideal, mbrapa shkollës “Gjon Serreqi”.

Për një investim afatgjatë të banesës suaj, në të cilën do jetoni jetën tuaj perfekte!

BASHKANGJITU