INFO
BANESA nga

65m2

deri
128m2
SHIKO NË DETAJE

KOMPLEKSI “I”

NË RR. "ASRIT BYTYQI"

Ne përpiqemi që të lehtësojmë zgjedhjen tuaj duke ju kursyer kohë dhe para dhe duke ju prezantuar apartamentet me komode, të një kompleksi modern banimi.

SHKARKO KATALLOGUN DY KOMPLEKSET
BANESË 1 DHOMËSHE 65 METËR KATRORË
GJITHSEJ

65.15

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 1 DHOMË
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 1 DHOMËSHE 65 METËR KATRORË

Keni menduar për një apartament bazik për familjen tuaj? Mundësia më e mirë është ky model, e orientuar me pamje nga qenda e qytetit, e mbushur me detaje që bëjnë diferencën.

Banesë 2 dhomëshe 87 metër katrorë
GJITHSEJ

87.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • WC
 • BANJO
 • BALLKONI

Banesë 2 dhomëshe 87 metër katrorë

Modelimi i këtij lloji të banesës, është ofrimi i kushteve ideale për familjen tuaj. Asgjë e rastësishme nuk është caktuar, madje akritektët tanë kanë sjellur një freski duke pasur dy qasje në ballkon të jashtëm, si asnjë tjetër.

BANESË 2 DHOMËSHE 79 METËR KATRORË
GJITHSEJ

79.08

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 79 METËR KATRORË

Familja është primare. Dy dhoma të mëdha të fjetjes, një qëndrim ditor dhe ballkoni i madh, japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë. Poashtu arkitektura e veçantë me detaje që bëjnë diferencën, janë një arsyje më shumë për të qenë pronar i saj.

BANESË 2 DHOMËSHE 80 METËR KATRORË
GJITHSEJ

80.71

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 80 METËR KATRORË

Për një familje si e juaja, kjo është banesa e duhur për ju! Në çdo kënd do gjeni rehatinë, duke mos ju munguar qasja shumë e shpejtë në qytet.

BANESË 2 DHOMËSHE 84 METËR KATRORË
GJITHSEJ

84.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 84 METËR KATRORË

Bëhuni pronar i një suite ku hapësira e brendshme dhe ballkonet e jashtme, të japin ndjesinë e shtëpisë së madhe piktoreske.

BANESË 2 DHOMËSHE 89 METËR KATRORË
GJITHSEJ

89.06

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 89 METËR KATRORË

Ndërtimi shumë cilësor e akustik, arkitektura e punuar enkas për këtë model ju jep mundësinë që të ndjeheni rehat në këtë banesë dydhomëse; kuzhinë dhe ballkon.

BANESË 2 DHOMËSHE 90 METËR KATRORË
GJITHSEJ

90.45

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • BALLKONI
 • KORIDORI

BANESË 2 DHOMËSHE 90 METËR KATRORË

Ofrimi i një hapësire e nevojshme është kërkesa kryesore për një familje. Andaj në krejt keto metra katror ju do shijoni jetës tuaj, duke patur mundësi të keni një apartament më komod.

BANESË 2 DHOMËSHE 95 METËR KATRORË
GJITHSEJ

95.95

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • BANJO
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 95 METËR KATRORË

Koha dhe hapësira janë dy gjërat që më së shumti na duhen. Afër qendrës së qytetit, në mes të lagjeve qendrore, dhe e dizajnuar me finese për të nxjerrur në pah harmoninë mes hapësirës dhe arkitekturës.

BANESË 2 DHOMËSHE 96 METËR KATRORË
GJITHSEJ

96.90

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 96 METËR KATRORË

Urban Construction mendon për ju, sidomos me këtë model të banesës, ku dy dhomat e fjetjes dhe ballkoni ditor, të japin ndjesinë e pakrahasueshme.

BANESË 3 DHOMËSHE 104 METËR KATRORË
GJITHSEJ

104.65

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 104 METËR KATRORË

Në këto metra katror ju ofrohen, të gjitha kushteve ideale për familjen tuaj. Hapësira e duhur në të gjitha dhomat e saj, madje edhe një freski duke pasur ballkon të jashtëm, si asnjë tjetër.

BANESË 3 DHOMËSHE 112 METËR KATRORË
GJITHSEJ

112.86

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 112 METËR KATRORË

E ndërtuar me standardet e fundit evropiane, me një pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit, ku ju siguron qasje të lehtë në shkollat, spital, supermarketet si dhe në trafikun urban.

BANESË 3 DHOMËSHE 128 METËR KATRORË
GJITHSEJ

128.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 128 METËR KATRORË

Modeli më i veçantë që të bën të ndjehesh pronar i një ville luksoze, si asnjë tjetër me kaq dhoma, ballkonë e hapësira të brendshme.

PËRDORNI FORMËN MË POSHTË PËR TË LËNË TAKIM

JENI TË INTERESUAR PËR NDONJËREN NGA BANESAT?

CAKTONI TERMIN DHE VIZITONI OBJEKTIN