INFO
BANESA nga

60m2

deri
134m2
SHIKO NË DETAJE

KOMPLEKSI “II”

TEK QENDRA E MJEKËSISË FAMILJARE AFËR RRUGËS “REXHEP BISLIMI” "

Ne përpiqemi që të lehtësojmë zgjedhjen tuaj duke ju kursyer kohë dhe para dhe duke ju prezantuar apartamentet me komode, të një kompleksi modern banimi.

SHKARKO KATALLOGUN DY KOMPLEKSET
BANESË 1 DHOMËSHE 60 METËR KATRORË
GJITHSEJ

60.20

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 1 DHOMË
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 1 DHOMËSHE 60 METËR KATRORË

Puna jonë e sukseshme, cilësore, profesionale dhe e sinqertë vërtetë na gëzon por njëkohësisht edhe na obligon që vizionin tonë të ndërtimit dhe pasurimit të jetës së qytetarit tonë ta qojmë deri në fund. E pështatshme për familje të vogël.

BANESË 1 DHOMËSHE 61 METËR KATRORË
GJITHSEJ

61.55

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 1 DHOMË
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 1 DHOMËSHE 61 METËR KATRORË

Mendoni për një qetësi të familjes suaj. Rasti është mbret i botës, tani e ke në dorë, vendos për të qenë pronar i një apartamani ku hapësira e brendshme të japin ndjesinë e shtëpisë së ngrohtë.

BANESË 2 DHOMËSHE 103 METËR KATRORË
GJITHSEJ

103.60

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 103 METËR KATRORË

Keni menduar që një vend t’ju sjellë së bashku hapësirën luksoze dhe standardet më të larta të ndërtimit? Urban Construction mendon për ju, sidomos me këtë model të banesës, ku dy dhomat e fjetjes dhe ballkoni ditor, të japin ndjesinë e pakraharueshme.

BANESË 2 DHOMËSHE 73 METËR KATRORË
GJITHSEJ

73.40

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 73 METËR KATRORË

Bëhuni pronar të një banese komode, me të gjitha kushtet për një jetë sa më të mirë. Ku hapësira e brendshme dhe të gjitha detajet e saj, të japin ndjesinë e shtëpisë së ngrohtë.

BANESË 2 DHOMËSHE 76 METËR KATRORË
GJITHSEJ

76.80

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 76 METËR KATRORË

Banimi komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, i ndërtuar me standardet e fundit evropiane. Pozita e përshtatshme në qendër të qytetit ju siguron qasje të lehtë në çdo pjesë të qytetit.

BANESË 2 DHOMËSHE 88 METËR KATRORË
GJITHSEJ

88.20

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 88 METËR KATRORË

Pamja e favorshme e kthyer nga qendra e qytetit, ndërtimi shumë cilësor e akustik, arkitektura e punuar enkas për të këtë model, jep mundësinë që të ndjeheni rehat në këtë banesë dydhomëse, kuzhinë dhe ballkon.

BANESË 2 DHOMËSHE 92 METËR KATRORË
GJITHSEJ

92.97

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 92 METËR KATRORË

Hapësirën luksoze dhe standardet më të larta të ndërtimit mund ta gjeni vetëm tek Urban Construction. Ne mendojmë për ju, sidomos me këtë model të banesës, ku dy dhomat e fjetjes dhe ballkoni ditor, të japin ndjesinë e pakrahasueshme.

BANESË 2 DHOMËSHE 92 METËR KATRORË
GJITHSEJ

92.40

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 92 METËR KATRORË

Kemi zgjedhur lokacionin ideal për banim komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm. Të ndërtuara me standardet e fundit evropiane dhe me pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit e cila siguron qasje të lehtë në shkollat, spital, supermarketet si dhe në trafikun urban.

BANESË 2 DHOMËSHE 94 METËR KATRORË
GJITHSEJ

94.32

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 2 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 2 DHOMËSHE 94 METËR KATRORË

Familja është primare. Dy dhoma të mëdha të fjetjes, një qëndrim ditor dhe ballkoni i madh, japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë. Poashtu arkitektura e veçantë me detaje qëbëjnë 3diferencën, janë një arsyje më shumë për të qenë pronar i saj.

BANESË 3 DHOMËSHE 110 METËR KATRORË
GJITHSEJ

110.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 110 METËR KATRORË

Tri dhoma të mëdha të fjetjes, një qëndrim ditor dhe ballkoni i madh japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë. Poashtu arkitektura e veçantë me detaje që bëjnë diferencën, janë një arsyje më shumë për të qenë pronari saj.

BANESË 3 DHOMËSHE 110 METËR KATRORË
GJITHSEJ

110.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 110 METËR KATRORË

Kemi zgjedhur lokacionin ideal për banim komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm. Të ndërtuara me standardet e fundit evropiane dhe me pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit e cila siguron qasje të lehtë në shkollat, spital, supermarketet si dhe në trafikun urban.

BANESË 3 DHOMËSHE 110 METËR KATRORË
GJITHSEJ

110.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • 2 BALLKONE

BANESË 3 DHOMËSHE 110 METËR KATRORË

Hapësira e nevojshme është kërkesa kryesore për një familje. Atë dhe dizajnin e dalluar nga të tjerët, mund ta gjeni te ne, si një mundësi që nuk përsëritet për herën e dytë.

BANESË 3 DHOMËSHE 113 METËR KATRORË
GJITHSEJ

113.46

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • 2 BALLKONE

BANESË 3 DHOMËSHE 113 METËR KATRORË

Keni menduar që një vend t’ju sjellë së bashku hapësirën luksoze dhe standardet më të larta të ndërtimit? Urban Construction mendon për ju, sidomos me këtë model të banesës, ku tri dhomat e fjetjes dhe ballkoni ditor, të japin ndjesinë e pakraharueshme.

BANESË 3 DHOMËSHE 114 METËR KATRORË
GJITHSEJ

114.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 114 METËR KATRORË

Mendoni për një qetësi të familjes suaj. Rasti është mbret i botës, tani e ke në dorë, vendos për të qenë pronar i një apartamani ku hapësira e brendshme të japin ndjesinë e shtëpisë së ngrohtë.

BANESË 3 DHOMËSHE 118 METËR KATRORË
GJITHSEJ

118.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 118 METËR KATRORË

Tre dhoma të mëdha të fjetjes, një qëndrim ditor dhe ballkoni i madh, japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë. Poashtu arkitektura e veçantë me detaje që bëjnë diferencën, janë një arsyje më shumë për të qenë pronar.

BANESË 3 DHOMËSHE 123 METËR KATRORË
GJITHSEJ

123.00

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 123 METËR KATRORË

Puna jonë e sukseshme, cilësore, profesionale dhe e sinqertë vërtetë na gëzon por njëkohësisht edhe na obligon që vizionin tonë të ndërtimit dhe pasurimit të jetës së qytetarit tonë ta qojmë deri në fund. E pështatshme për familje të vogël.

BANESË 3 DHOMËSHE 131 METËR KATRORË
GJITHSEJ

131.95

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI + DEPO
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 131 METËR KATRORË

Koha dhe hapësira janë dy gjërat që më shumti na duhen. Afër qendrës së qytetit, në mes të lagjeve qendrore, dhe e dizajnuar me finesse për të nxjerrur në pah harmoninë mes hapësirës dhe arkitekturës. Modeli më i veçantë që të bësh të ndjehesh pronar i një ville luksoze, si asnjë tjetër me kaq dhoma, ballkone e hapësira të brendshme.

BANESË 3 DHOMËSHE 134 METËR KATRORË
GJITHSEJ

134.57

m2
 • SALLONI + KUZHINA
 • 3 DHOMA
 • BANJO + WC
 • KORIDORI + DEPO
 • BALLKONI

BANESË 3 DHOMËSHE 134 METËR KATRORË

Tani e ke në dorë, te vendosësh për të qenë pronar i këtij apartamani, ku hapësira e brendshme të japin ndjesinë e nje qetësie familjare.

PËRDORNI FORMËN MË POSHTË PËR TË LËNË TAKIM

JENI TË INTERESUAR PËR NDONJËREN NGA BANESAT?

CAKTONI TERMIN DHE VIZITONI OBJEKTIN