INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 79 METËR KATRORË

Familja është primare. Dy dhoma të mëdha të fjetjes, një qëndrim ditor dhe ballkoni i madh, japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë. Poashtu arkitektura e veçantë me detaje që bëjnë diferencën, janë një arsyje më shumë për të qenë pronar i saj.