INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 89 METËR KATRORË

Ndërtimi shumë cilësor e akustik, arkitektura e punuar enkas për këtë model ju jep mundësinë që të ndjeheni rehat në këtë banesë dydhomëse; kuzhinë dhe ballkon.