INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 95 METËR KATRORË

Koha dhe hapësira janë dy gjërat që më së shumti na duhen. Afër qendrës së qytetit, në mes të lagjeve qendrore, dhe e dizajnuar me finese për të nxjerrur në pah harmoninë mes hapësirës dhe arkitekturës.