INFO

BANESË 3 DHOMËSHE 112 METËR KATRORË

E ndërtuar me standardet e fundit evropiane, me një pozitë të përshtatshme në qendër të qytetit, ku ju siguron qasje të lehtë në shkollat, spital, supermarketet si dhe në trafikun urban.