INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 76 METËR KATRORË

Banimi komod dhe hapësirë të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, i ndërtuar me standardet e fundit evropiane. Pozita e përshtatshme në qendër të qytetit ju siguron qasje të lehtë në çdo pjesë të qytetit.