INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 103 METËR KATRORË

Keni menduar që një vend t’ju sjellë së bashku hapësirën luksoze dhe standardet më të larta të ndërtimit? Urban Construction mendon për ju, sidomos me këtë model të banesës, ku dy dhomat e fjetjes dhe ballkoni ditor, të japin ndjesinë e pakraharueshme.