INFO

BANESË 3 DHOMËSHE 118 METËR KATRORË

Tre dhoma të mëdha të fjetjes, një qëndrim ditor dhe ballkoni i madh, japin ndjenjën e rahatisë për të gjithë. Poashtu arkitektura e veçantë me detaje që bëjnë diferencën, janë një arsyje më shumë për të qenë pronar.