INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 73 METËR KATRORË

Bëhuni pronar të një banese komode, me të gjitha kushtet për një jetë sa më të mirë. Ku hapësira e brendshme dhe të gjitha detajet e saj, të japin ndjesinë e shtëpisë së ngrohtë.