INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 88 METËR KATRORË

Pamja e favorshme e kthyer nga qendra e qytetit, ndërtimi shumë cilësor e akustik, arkitektura e punuar enkas për të këtë model, jep mundësinë që të ndjeheni rehat në këtë banesë dydhomëse, kuzhinë dhe ballkon.