INFO

BANESË 2 DHOMËSHE 92 METËR KATRORË

Hapësirën luksoze dhe standardet më të larta të ndërtimit mund ta gjeni vetëm tek Urban Construction. Ne mendojmë për ju, sidomos me këtë model të banesës, ku dy dhomat e fjetjes dhe ballkoni ditor, të japin ndjesinë e pakrahasueshme.