INFO

BANESË 3 DHOMËSHE 131 METËR KATRORË

Koha dhe hapësira janë dy gjërat që më shumti na duhen. Afër qendrës së qytetit, në mes të lagjeve qendrore, dhe e dizajnuar me finesse për të nxjerrur në pah harmoninë mes hapësirës dhe arkitekturës. Modeli më i veçantë që të bësh të ndjehesh pronar i një ville luksoze, si asnjë tjetër me kaq dhoma, ballkone e hapësira të brendshme.