INFO

KUSH JEMI NE DHE ÇFARË SYNOJMË?

KOMPLEKSI “I”

NË RRUGËN “ASTRIT BYTYQI”


Banesa me sipërfaqe nga 65m2 deri 128m2

Pamje nga qyteti dhe lokacion ideal, mbrapa shkollës “Gjon Serreqi”.

Për një investim afatgjatë të banesës suaj, në të cilën do jetoni jetën tuaj perfekte!

BASHKANGJITU
REHATI DHE SIGURI

URBAN CONSTRUCTION
kompani ndërtimi e apartamenteve, me kushtet më të mira në tregun tonë.

Të tilla janë apartamentet tona, që fillojnë nga 60 deri në 134 metër katrorë, me parkingje dhe staza për këmbësor. Mundësi zgjedhje kati, pozicioni dhe sipërfaqeje. Ambiente tepër cilësore, pjesë të një kompleksi modern banimi, me standarde dhe punime bashkëkohore, sistem ngrohje qendrore dhe individuale për çdo njësi banimi, dritare me roletë, shkallë me gjerësi krahu 2m me ndriçim natyral, laminat prej më cilësorë, muret të jashtme me tullë dhe termoizolim. Komplekset ofrojnë ambiente të gjelbërta, kënd lojrash për fëmijë, parking të brendshëm dhe të jashtëm, si dhe posedojnë shkallë dhe ashensorë sipas standardeve minimum 2 për çdo hyrje.

Përveç ndertimit të lartë dhe të ulët deri tani kemi realizuar edhe 5 komplekse në qytetin e Ferizajt me kualitet premium dhe një në Prishtinë. Sot ne nuk jemi thjesht ndërtues, ne mendojmë për çdo aspekt të projektit tuaj dhe këtë e arrijmë duke menaxhuar të gjitha proceset e jetës së ndërtimeve tona, që nga hapësira urbane dhe ndërtimi i saj deri tek cilësia e jetës tuaj. Njëri kompleks gjendet mbrapa shkollës “Gjon Serreçi”, në rrugën “Astrit Bytyqi” dhe tjetri tek qendra e mjekësisë familjare, në rrugën “Rexhep Bislimi”.

  • GARANTUES TË CILËSISË
  • PROJEKTIME IDEALE
  • INVESTIM AFATGJATË
REHATI DHE SIGURI

Pasion për të krijuar projekte të mëdha

Për rreth 30 vjet ne kemi qenë të apasionuar për të krijuar ide dhe projekte të mëdha,

VIZIONI YNË

Shpirti sipërmarrës, që karakterizon drejtuesit tanë, si dhe puna e përkushtuar e stafit tonë, shumë projekte ambicioze do të jenë pjesë e agjendës sonë ndërtuese në të ardhmen; që nga ndërtesa unike në pjesët më të mirë të qyteteve të ndryshme, e deri tek fshatra turistikë përgjatë bukurive të qyteteve.

QËLLIMI YNË

Krijimi i një ambientin perfekt për ju, është një sfidë të cilës ne nuk i rezistojmë dot! Ne dëshirojmë t’ju krijojmë mundësitë dhe të gjitha lehtësirat për të zgjedhur me komoditetin maksimal ambientin ideal për të jetuar. Dhe sigurisht ky është qëllimi ynë.