INFO
NE E BËJMË PUNËN PËR JU

VEÇORI TË CILAT NUK MUND TË ZËVENDËSOHEN

Puna jonë me standardet më bashkëkohore, ju prezanton me karakeristikat e baneseve tona që ju të jetoni ëndrrën tuaj!

BANESAT TONA BËJNË DIFERENCËN
Armaturë Icon
Armaturë

Kompania jonë përdor armaturë të kompanisë Korum International. Kompani lidere në tregun e Turqisë dhe Europës Juglindore me eksperienc mbi 30 vjeçare.

Armaturë Icon
Suvatimi

Suvatimi bëhët nga materialet e gatshme të testuara ndaj të gjitha ndikimeve atmosferike, nga prodhuesi i mirënjohur “Renova”.

Armaturë Icon
Betoni

Ne përdorim betonin të cilësisë më të lartë MB30 nga kompania “Toni”. Betoni është në bazë të ISO standarteve sipas normave teknike me gjitha testimet e nevojshme.

Armaturë Icon
Sanitaria

Gjitha elementet e sanitarisë janë të kualitetit më të mirë. Elementet përfshijnë granacionin nga prodhuesit.

Armaturë Icon
Laminati

Laminati është kualitet gjerman nga prodhuesi Krono Original.

Armaturë Icon
Ndërperësit e rrymës

Të gjithë prizat dhe ndërprerësit e rrymës janë nga kompania gjermane Schneider, me sistemin mbrojtës për fëmijët.

Armaturë Icon
Kabllot e rrymës

Instalimi elektrik sipas standarteve teknike në fuqi ISO me gjitha masat e nevojshme mbrojtëse. Kabllot e prodhuesit Zajeçar nga Krocia.

Armaturë Icon
Pllakat

Dizajnerët e kompanisë tonë i kanë përzgjdhur pllakat më moderrne që ambienti juaj të jetë sa më i rehatshëm. Pllakat vijnë nga brendet e njohura nga Spanja.

Armaturë Icon
Izolimi kundër zhurmës

Të gjitha ndarjet ndërmjet njësive banesore janë me mure të dyfishta dhe me hapësirë izolimi (lesh guri) në mes tyre.

Armaturë Icon
Ngjyrat

Të gjitha ngjyrat e brendshme të objektit janë ngjyra të kualitetit të lartë me bazë ujore dhe ekologjike për shëndetin e njeriut.

Armaturë Icon
Ngrohja

Çdo banesë e ka sistemin e ngrohjes të instaluar me radiator përfshirë edhe kalldajën me rrymë efiqente.

Armaturë Icon
Izolimi i jashtëm

Izolimi ndërmjet mureve të objektit dhe tullës bëhet me lesh guri të trashësisë 10cm.

Armaturë Icon
Radiatorët

Ne përdorim radiatorët e prodhuar nga fabrika e Gjilanit. Prodhimtaria e radiatorëve paralele dhe gypore prej çelikut për sistemet e nxemjes qendrore.

Armaturë Icon
Tullat e fasadës

Tullat e fasadës janë të kualitetit të lartë nga Belgjika me përfaqësues “Tullat.com” ku ka ekskluzivitetin e shitjes të prodhuesve më të mëdhenj të tullave për fasadë në Evropë- "Vandersanden" dhe "Roben".

PËRDORNI FORMËN MË POSHTË PËR TË LËNË TAKIM

JENI TË INTERESUAR PËR NDONJËREN NGA BANESAT?

CAKTONI TERMIN DHE VIZITONI OBJEKTIN