INFO

FILLO JETËN QË KE ËNDËRRUAR!

Ne përpiqemi që të lehtësojmë zgjedhjen tuaj duke ju kursyer kohë dhe para dhe duke ju prezantuar apartamentet me komode, të një kompleksi modern banimi.

REHATI DHE SIGURI

NE JU LEHTËSOJMË
ZGJEDHJEN TUAJ.

Për ju krijojmë mundësitë e duhura, që të shijoni komoditetin në ambientet tona ideale, ku do të kaloni jetën tuaj.

CILËSIA ËSHTË PRIORITET

BANESAT TONA BËJNË DIFERENCËN

Puna jonë me standardet me bashkëkohore, ju prezanton me karakeristikat e baneseve tona që ju të jetoni ëndrrën tuaj!

Armaturë Icon 01.

Armatura

Kompania jonë përdor armaturë të kompanisë Korum International. Kompani lidere në tregun e Turqisë dhe Europës Juglindore me eksperienc mbi 30 vjeçare.

Armaturë Icon 02.

Suvatimi

Suvatimi bëhët nga materialet e gatshme të testuara ndaj të gjitha ndikimeve atmosferike, nga prodhuesi i mirënjohur “Renova”.

Armaturë Icon 03.

Betoni

Ne përdorim betonin të cilësisë më të lartë MB30 nga kompania “Toni”. Betoni është në bazë të ISO standarteve sipas normave teknike me gjitha testimet e nevojshme.